Kuntavaalit 2021

Jouni Kaasalainen

linja-autonkuljettaja
Pirkanmaan vaalipiiri, Ylöjärvi
Haavisto

Slogan: Valoa kansalle - Uskoa huomiseen

Esittely / presentation

Hei!

Olen tavallinen 52-vuotias perheenisä ja vaimoni lisäksi perheeseemme kuuluu 3 lasta. He ovat jo nuoria aikuisia.
Asumme tällä hetkellä Ylöjärven kirkonseudulla. Ylöjärvellä olemme asuneet jo yli 20 vuotta. Kotoisin olen Ikaalisten maaseudulta, missä vanhemmillani oli lypsykarjatila. Työkseni ajan bussia ja välillä myös taksia. Aikaisemmin toimin myös rahtialan kuljettajana 25 vuotta.
Valtuutettuna olen ollut nyt yhden kauden. Sen lisäksi olen tarkastuslautakunnan jäsen. Olen myös puolueemme paikallisosaston johtokunnassa ja piirihallituksen jäsen.
Olin 2019 eduskuntavaaleissa Ylöjärven KD:n ehdokkaana. Se matka toi paljon uudenlaista kokemusta. Antoisia olivat monet hetket ihmisten kanssa käydyissä keskusteluissa ympäri Pirkanmaata.
Harrastan mm. hiihtoa, luontoretkeilyä, äänimiksausta ja moottoripyöräilyä.
Lisäksi olen aktiivisesti mukana kotiseurakunnan toiminnassa.
Tykkään hoitaa asioita ja vaikuttaa niiden kehityksessä positiiviseen suuntaan. Puolustan jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa.
Mielestäni Ylöjärvi on erittäin hyvä yrittäjille ystävällinen kaupunki ja meidän tulee yhdessä pitää siitä huolta. Emme saa antaa kaupunkimme vajota velkasuohon. Elinvoimaiset yritykset tuovat taloudellista hyvinvointia koko kaupungille. Siksi ne ovat meille tärkeitä. Yrittäminen ja työn tekeminen on oltava kannattavaa tulevausuudessakin. Se on talouden ja hyvinvoinnin perusta.
Meidän on pidettävä vanhuksien hoidosta ja hyvinvoinnista huolta arvokkaalla tavalla.
Myös lapsiperheiden arjen jaksamiseen tulee kiinittää yhä enempi huomiota. Liian monet ovat uupumisen partaalla.
Nuorten monet ongelmat koskevat aina sisimpääni voimakkaasti. Niihin puuttuminen ajoissa ja oikean avun saaminen on elintärkeää. Heissä on tulevaisuutemme tässäkin kaupungissa.
Nostan tähän vielä kaupunkimme syrjäseutujen asukkaat. Kuru ja Viljakkala sekä muu maaseutu ovat tärkeä osa isoa kaupunkiamme.
Emme saa unohtaa myöskään heidän tarpeitaan ja kehittää vain ydinkeskustaa.
Haluan että kaupunkimme kehittää palvelubussiliikennettä entistä paremmaksi ja laajemmaksi. Sen hyvä toimivuus takaa vanhuksille olosuhteet pidempään kotona asumisen. Pali-bussi on palvelunsa lisäksi myös samalla tärkeä sosiaalisen kohtaamisen paikka.

Yritetään tosissaan ja tehdään parasta. Politiikkaa ihmisenä ihmiselle!

Hyviä vaaleja kaikille, sekä aurinkoista uutta kesää.
[email protected]
045 862 4624
Ylös