Kuntavaalit 2021

Marika Hakola

perhehoitaja, maatalousyrittäjä
Pirkanmaan vaalipiiri, Virrat
Vaskivesi

Esittely / presentation

Olen 42- vuotias nainen Virtain Vaskivedeltä. Perheeseeni kuuluu mieheni Janne ja nelivuotias poika. Kotoisin olen Sysmästä. Virroille saavuimme paluumuuttajina kahdeksan vuotta sitten.

Koulutukseltani olen merkonomi, lasten- ja nuorten erityisohjaaja sekä pastori. Työelämään astuin 1999. Olen toiminut mm. työntekijänä helluntai- ja vapaaseurakunnissa eri tehtävissä sekä nuorisosihteerinä Suomen Vapaakirkon nuorissa. Alkuvuodesta olen ollut lastenhoitajana ryhmiksessä. Työttömyyspätkiäkin elämässäni on ollut.
Tällä hetkellä toimimme mieheni kanssa perhehoitajina ja maatalousyrittäjinä. Viljelemme mm. kurkkua ja mansikkaa Liedenpohjassa. Maatalouden puolella toimin enemmän avustavissa tehtävissä sekä hoidan laskutuksen ja kirjanpidon.


Edeltävällä kaudella saamani äänet riittivät varavaltuutetun paikkaan. Lisäksi olen toiminut Marttisen johtokunnassa ja kaupungin edustajana Toriseva Golfin kokouksissa.
Lisäksi toimin Vaskiveden kyläyhdistyksen johtokunnassa ja Suomen Vapaakirkon hallituksessa.

Minulle kaikki ihmiset ovat tärkeitä ja arvokkaita. En siksi voi sanoa ajavani jonkun tietyn ihmisryhmän etuja vaan haluan, että kaikkien on hyvä asua ja elää Virroilla. Siksipä haluan tarttua asioihin, jotka huomaan tärkeiksi.
Omaa elinpiiriänä lähellä toki ovat lapset, perheet, eläkeläiset, maatalous, yrittäjyys (lapsuudessani lama-ajan tiimellyksessä koin myös sen varjopuolta) ja seurakunnat ja niihin liittyvät asiat eli niihin jo luonnostansa on enemmän kosketuspintaa ja kehitysideoita. Minua kiinnostaa myös kylien ja niiden palveluiden kehittäminen sekä uusien asukkaiden saaminen Virroille.
[email protected]
044 333 3628
Ylös