Kuntavaalit 2021: Sirkku Kemppainen

Sirkku Kemppainen

toimitusjohtaja, merkonomi
Lieto, Ilmarinen
Sitoutumaton
040 737 8772

Slogan: Sirkku on kova.

Esittely

Olen 51-vuotias ja asun Ilmarisissa. Perheeseeni kuuluvat yrittäjäaviomies ja jo aikuiset lapset; 1996 syntynyt poika ja 2001 syntynyt tytär. Työurani olen tehnyt asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena lääketeollisuuden ja -tukkukaupan yrityksissä. Monipuolinen osaamiseni ja aiemmin luodut luottamukselliset suhteet mahdollistivat nykyisen työni apteekkialan yrityksen toimitusjohtajana.

Ehdokkaana vaaleissa olen nyt ensimmäistä kertaa. Politiikan aktiivisena seuraajana minusta olisi upeaa päästä näkemään ja kokemaan, mitä tuo yhteisiin asioihin vaikuttaminen tarkoittaa käytännössä. Mielestäni kuntapäättäjän tärkein tehtävä on toimia jokaisen kunnassa asuvan parhaaksi ja saavuttaa kuntalaisten luottamus. Itselleni on aina ollut niin bisneksessä kuin ihmissuhteissanikin tärkeää se, että olen luottamuksen arvoinen ja rehellinen. Se vaan on tänä päivänä todella kova juttu!

Tutustu minuun paremmin kotisivullani osoitteessa www.sirkkukemppainen.fi ja jos herää kysymyksiä tai kommentoitavaa, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Ylös