Kuntavaalit 2021: Anna Al-Khafaji

Anna Al-Khafaji

lähihoitaja, koulunkäynninohjaaja
Kokkola / Karleby, Ruotsalo
[email protected]

Slogan: Luottavaisesti kohti huomista!

Esittely

Olen viiden lapsen äiti ja kasvattaja. Pidän arvossa kristillistä ihmiskäsitystä ja haluan elää sitä todeksi omassa elämässäni. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti alueemme lapset, nuoret ja perheet. Heidän hyvinvointinsa on minulle tärkeintä. Perhe on tämän yhteiskunnan perusyksikkö. Perheen hyvinvointi on muun hyvinvoinnin mittari yhteiskunnassamme. Kun perheet voivat hyvin, yhteiskunta voi rakentua vahvana ja hyvinvoivana.

Myös maahanmuuttajien asiat ovat sydämelläni. Maahanmuuttajien integroituminen yhteiskuntaan ja kotoutuminen paikallisesti on jokaisen meidän etumme. Sen eteen haluan myös ponnistella. Meillä ei ole varaa tehdä yhdestäkään ihmisestä, lapsesta, eikä aikuisesta väliinputoajaa. Vain osallistumalla sekä sitoutumalla yhteisiin asioihin, saamme yhdessä aikaan paremman huomisen meille jokaiselle.

Kokkola on hieno kaupunki ja rikas monella tapaa. Unelmani olisi, että yhdessä yhteen hiileen puhaltaen, voisimme lisätä hyvinvointia ja osallisuutta kaupungissamme sekä rakentaa tästä yhdessä vielä viihtyisämmän ja turvallisemman elää, yrittää ja asua.
Ylös