Kuntavaalit 2021

Susanna Peltonen

erityisopettaja KM
Tammela

Slogan: Iloitse tästä päivästä ja tee parhaasi

Esittely / presentation

Olen 52-vuotias erityisopettaja Tammelasta. Olen ollut Tammelan kunnan palveluksessa yli 20 vuotta.

Perheeseeni kuuluu aviomieheni Juha ja viisi aikuista lasta perheineen. Olen myös 7 lapsen mummi.

Olen kuntavaaliehdokkaana, koska haluan vaikuttaa ennen kaikkea lapsiperheiden jaksamiseen ja hyvinvointiin kunnassamme.

Koululaiset tarvitsevat laadukkaan ja terveen oppimisympäristön. Siksi uuden koulun rakentaminen tulee toteuttaa mahdollisimman nopealla aikataululla. Uusi koulurakennus mahdollistaa joustavat ja nykyaikaiset pedagogiset ratkaisut. Jokaisessa kunnan koulussamme tulee olla riittävästi opettajia ja koulunkäynninohjaajia sekä moniammatillista tukea. Opetusryhmiä ei tule kasvattaa lasten oppimisen kustannuksella.

Kunnassamme pitää tukea omaishoitoa sekä - hoitajia. Oman kuntamme eläkeläisistä ja vanhuksista tulee pitää hyvää huolta, sillä he ovat aikanaan antaneet oman työnsä meidän kaikkien hyvinvoinnin turvaamiseksi. Ikäihmisten harrastus- ja virkistystoimintaa on ylläpidettävä ja heidän ideoitaan uusien toimintamuotojen kehittämiseksi tulee kuunnella.

Kuntamme tulee huolehtia riittävien palvelujen säilymisestä kunnassamme. Laadukas varhaiskasvatus ja lasten päivähoito on rikkaus kunnassamme ja sitä tulee kehittää edelleen. Kannatan kotihoidon kuntalisän palauttamista. Se olisi kädenojennus lapsiperheille, muttei rasita merkittävästi kunnan taloutta.

Toimitaan yhdessä kuntamme parhaaksi.
[email protected]
040 084 9257
Ylös