Kuntavaalit 2021: Mila Lehtonen

Mila Lehtonen

luokanopettaja, KM
Tuusula, Jokela
Sitoutumaton

Slogan: Turvallinen ja tuottoisa tulevaisuus Tuusulassa.

Esittely

Olen 48-vuotias luokanopettaja ja yläkoulun kuvataideopettaja. Olen tehnyt työn ohessa myös lasten TV-ohjelmaa, Nasta Raamista, jossa kerron Raamatun kertomuksia piirtäen ja maalaten.

Elämäni tärkeimmät ihmiset ovat mieheni sekä kaksi teini-ikäistä tytärtä. Olen asunut elämäni aikana monessa eri kaupungissa, mutta Tuusula on ollut kotikuntani viimeiset 11 vuotta - ja täällä olen viihtynyt. Vapaa-aikaani kuuluu seurakuntaelämää, musiikkia, ystäviä, mökkeilyä ja kauniista luonnosta nauttimista. Käyn paljon kahviloissa ja lähiseudun ruokapaikoissa. Myös lemmikit, taide, sisustaminen, kirppiksillä kiertely ja vanhojen Arabia-astioiden keräily tuovat iloa elämääni.

Haluan olla mukana kehittämässä turvallista ja tuottoisaa tulevaisuutta Tuusulaan. Tavoitteenani on kehittää kotikuntaani niin, että sen kokevat omakseen ja tärkeäksi kaikenikäiset kaikissa eri Tuusulan taajamissa. Hyvät palvelut lapsiperheille tarkoittavat läheltä löytyviä terveyspalveluita, laadukasta varhaiskasvatusta ja lähikouluja, joissa on turvallinen ilmapiiri, terve sisäilma, sopivat luokkakoot ja tarpeeksi resursseja erityistä tukea tarvitseville oppilaille. Nuorille on tärkeää tarjota monipuolisia harrastus- ja ajanviettopaikkoja. Vanhuksille on turvattava laadukas hoiva ja huolenpito joustavasti vanhuksen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Myös kulttuuri-, liikunta- ja urheilupalvelut ovat oleellinen osa elinvoimaista kuntaa. Esteetikkona pidän tärkeänä myös viihtyisyyttä sekä kestäviä ja kauniita ratkaisuja kaikessa rakentamisessa ja ympäristösuunnittelussa.
Ylös