Kuntavaalit 2021

Hannu Suni

Senior Advisor, metsätalousinsinööri
Keski-Suomen vaalipiiri, Viitasaari
Jurvansalo

Slogan: Yrittäjyys voi olla elämäntehtävä, mutta ei koskaan elämän tarkoitus

Esittely / presentation

Olen 65-vuotias juuri toimitusjohtajuudesta eläköitynyt yrittäjä. Jatkan yrittäjyyttä keskisuuressa puuteollisuuden yrityksessä partnerina ja Senior Advisorina, mutta nyt voin keskittyä paremmin myös muihin mielenkiintoisiin asioihin elämässäni. Perhekuntaani kuuluu vaimo, 4 lasta ja 7 lastenlasta, kahdeksatta odottelemme kesäksi.

Koko yli 40 vuotisen työurani olen ollut metsätalouden ja -teollisuuden palveluksessa. Erilaisissa kunnallisissa luottamustehtävissä olen ollut yli 30 vuotta, 28 vuotta valtuustossa, eri lautakunnissa useita valtuustokausia ja hallituksessa lyhyempin jaksojen lisäksi viimeiset 4 vuotta.

Ehdokkaaksi lähdin, koska ajattelen, että sillä elämänkokemukselle ja osaamisella, mitä vuosien varrella on kertynyt, voin tuoda yhteiseen päätöksentekoon kuntatasolla vielä kaikkia ikäluokkia hyödyttäviä näkemyksiä. Olin aiemmin pitkään sivistystoimialan luottamustehtävissä, joten päivähoidin ja koulun asiat ovat tuttuja. Yrittäjien ja työikäisten asiat ovat edelleen ajankohtaisia. Yrityselämässä kauan mukana olleena tunnen sen haasteet ja odotukset kunnalliselta päätöksenteolta. Omien vanhempieni kautta ovat vanhushuollon tarpeet ja mahdollisuudet tulleet konkreettisiksi. Kaikki palvelu on suunniteltava kuntalaisten parhaaksi.
040 092 7401
Ylös