Kuntavaalit 2021: Hans Tinell

Hans Tinell

vastaava tuottaja
Salo, Moisio
[email protected]

Slogan:

Esittely

Olen ollut naimisissa vaimoni kanssa 27 vuotta ja perheeseemme kuuluvat kotona asuvat lukio- ja yläkouluikäiset tytöt sekä jo aikuinen tytär. Vietän vapaa-aikaani mieluiten läheisteni kanssa. Erityisesti nautin Suomen ainutlaatuisesta saaristosta. Olen myös löytänyt uudelleen monia nuoruusiän rakkaita urheiluharrastuksia. Elämänkatsomukseni rakentuu kristillisten arvojen varaan. Opiskeluvuosia lukuun ottamatta olen asunut koko ikäni Salossa.
 
Minulla on muusikon koulutus, vaikka jo varhaisessa vaiheessa suuntauduinkin toisiin tehtäviin. Ura, jolla tällä hetkellä olen, alkoi oikeastaan Kemiön saarelta, jossa työskentelin useita vuosia musiikkifestivaalien johdossa. Viimeiset 15 vuotta olen pendelöinyt pääkaupunkiseudulle, jossa työskentelen koulutus- ja taidealalla.
 
Minulle erittäin tärkeää on Salon elinvoimaisuuteen panostaminen. Pidän siitä ajatuksesta, että Salon vanhat kunnat on nostettu kyläverkostoksi, jota kehitetään ja kannatan siihen panostamista myös tulevaisuudessa. Näen myös erittäin tärkeänä, että Salon keskustan aluetta kehitettäisiin. Keskustan kehittäminen voisi vieläkin paremmin myös toimia hyvänä esimerkkinä elinkeinoelämän ja julkisen sektorin yhteen hiileen puhaltamisesta.
 
Haluaisin olla mahdollistamassa sitä, että niin uudet kuin jo olemassa olevat yritykset voisivat löytää Salossa parhaan mahdollisen toimintaympäristön, mutta aivan yhtä paljon Salo tarvitsee uusia asukkaita. Ja siksi meidän tulee pitää huolta siitä, että kaupungin palvelut pelaavat, keskusta ja kylät ovat vetovoimaisia sekä kulkuyhteydet tänne ja täältä pois ovat sujuvat ja ensiluokkaiset.
 
On hienoa, että Salossa on paljon erilaisia musiikin ja muiden taidealueiden tekijöitä. Toivottavasti jatkossa kaupunki näkisi ja sitä kautta mahdollistaisi taiteen eri lajien merkityksen yhteiskunnallisena voimavarana vieläkin vahvemmin. Tämä varmasti heijastuisi myös Salon kaupungin vetovoimaisuuteen.
 
Ylös