Kuntavaalit 2021

Aira Korhonen

geriatri, sisätautien erikoislääkäri
Keski-Suomen vaalipiiri, Laukaa

Slogan: Laukaa ensin - Laukaa first

Esittely / presentation

Pitkän työuran (kunta, valtio, yksityinen) ja kahden valtuustokauden (sisältäen hallitus- ja lautakuntatyöskentelyä) kokemuksella voin sanoa tuntevani kunnan toiminnan periaatteet ja runsaasti käytännön yksityiskohtia. Useiden vuosien työ maakuntavaltuutettuna on tuonut oman lisänsä kunnan toiminnan arviointiin. Kunnan hyvinvointi toteutuu vain asukkaiden hyvinvoinnin kautta.

Varhaiskasvatuksessa, eskarissa ja alakoulussa olevat lapsenlapset pitävät kiinni lasten arjessa. Samoin yläkoulussa oleva "mummotettava". Ruuhkavuosia elävät lasten vanhemmat tuovat esille työelämän ja arjen moninaisuuden. Aktiivinen toiminta omaishoitajayhdistyksen sihteerinä ja vanhusneuvoston jäsenenä pitää kirkkaana kuvan iäkkäiden ja sairaiden ihmisten arjesta. Aito elämä takaa, ettei minulla ole vaaraa jäädä oman "kuplani" vangiksi.

Kristillinen arvopohja antaa perustan tarkastella monia käytännön asioita ja samalla paljon joustavuutta ja suvaitsevuutta elämään.
Toiminta Laukaan seurakunnan luottamushenkilönä on monipuolistanut kuvaani seurakunnasta yhteiskunnan osana.

Työ: eläkeikäinen; työnteosta nauttivana edelleen tuntitöitä ja luentoja ym. mielenkiinnon mukaan.
Harrastukset: luonnon ja elämän ihailu ja ihmettely, asioiden pohdiskelu, hyvät keskustelut, mökkeily ja monet yhteiset harrastukset lastenlasten kanssa.
[email protected]
040 085 2069
Ylös