Kuntavaalit 2021: Paula Pennanen-Aitta

Paula Pennanen-Aitta

osastoesimies, kehitysvamma-ala
Helsinki / Helsingfors, Laajasalo
[email protected]

Slogan: Sen mitä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te samoin myös heille. Uskon ja toivon näköaloja ihmisten elämään!

Esittely

Helsingin päätöksenteossa tarvitaan eri ikäisiä ihmisiä ja eri ammattikuntien edustajia, silloin saadaan kokonaiskuva siitä, mihin pitää voimavaroja käyttää. Itse haluan toimia niin, että palvelut pelaisivat sujuvasti kaikilla aloilla. Ihmiset, ja varsinkin ne, jotka eivät pysty itse asioitaan hoitamaan saisivat palvelut joustavasti yhdeltä "luukulta".

Tärkeää on:
1. Lapset ja nuoret tarvitsevat rakkautta ja rajoja. 2. Vanhuksille ja vammaisille yksilöllisesti "räätälöityjä" asumismuotoja. 3. Työn ja toimeentulon lisäksi ihminen tarvitsee tulevaisuuden toivoa ja rohkaisua! Siinä tärkeällä sijalla ovat henkiset ja hengelliset arvot.
Olen asunut Helsingissä jo vuodesta 1971 alkaen.

Ammatiltani olen kehitysvammaisten hoitaja, toiminnallisten osastojen esimies ja työhön valmentaja. Nyt olen eläkkeellä.

Asun Laajasalossa mieheni kanssa. Minulla on kokemusta lautakuntatyöskentelystä usean vuoden ajalta. Vapaaehtoistyötä olen tehnyt kehitysvammaisten parissa. Laajasalossa on vielä mukavasti luontoa ympärillä kuten metsää, uimaranta ja merenrantaa paljon. Luonto on ilahduttava asia. Sitä pitää olla myös kaupungissa riittävästi. Luontokävelyt ovat pääasiallisin harrastukseni näin korona-aikana. Luonnossa mieliala virkistyy ja paha mieli parantuu. Elämä alkaa hymyilemään jälleen.

Haluaisin, että kaikilla helsinkiläisillä olisi mahdollisuus mieluisiin harrastuksiin, jotka eivät maksa paljoa. Helsinkiin ei pitäisi rakentaa liian korkeita asumis- tai muita rakennuksia, koska ne ovat keinotekoisia. Onko niihin edes halukkuutta. Olen sitä mieltä, että Suomi on suuri maa pinta-alaltaan joten tilaa löytyy kaikille. Tämäkin asia on yhteisen tahdon asia.
Ylös