Kuntavaalit 2021: Paula Forsgren

Paula Forsgren

perhehoitaja
Äänekoski
[email protected]
045 321 3230

Slogan: Erilaisuus on rikkautta

Esittely

Olen maaseudulla asuva, monikulttuurisen ja suurperheen äiti, isoäiti ja ihanan miehen vaimo.

Koulutukseni olen saanut sosiaalialalle työskennellen mm. lyhytaikaisessa perhehoidossa kriisi,- sijais,- ja tukiperheenä sekä maahanmuuttajatyössä eri hankkeissa.

Eläkkeelle jäätyäni on tullut enemmän aikaa tuki-ystävänä toimimiselle, lukemiselle, kirjoittamiselle ja vapaaehtoistyölle seurakunnassa ja eri järjestöissä. Kristilliset elämän arvot ja usko Jeesukseen ovat elämäni peruspilarit.

Ihmisten kohtaaminen, pysähtyminen hetkiseksi kiireettä, on parasta mitä tiedän.

Myös luonnossa liikkuminen ja sen vaaliminen, ekologiset arvot ja kierrätykseen liittyvät asiat ovat liki itseäni.

Viimeiset neljä vuotta olen toiminut Äänekosken kaupungin valtuutettuna ja niistä kaksi vuotta perusturvalautakunnan jäsenenä sekä tarkastuslautakunnan varajäsenenä kuluvalla valtuustokaudella.

Arjen kentällä tutuksi ovat tulleet vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä kiintiöpakolaisten asiat. Erityisesti ennaltaehkäisevä työ sekä syrjäytymisen estäminen, erilaisten työllisyyspolkujen löytyminen näiden ryhmien kohdalla puhuttaa. Vanhusten yhteisöllisen asumisen ja perhehoidon kehittäminen on ajankohtaista kunnassamme.

Yhteistuumin, valoisasti ja luottavaisesti huomispäivän haasteita kohti mennään - toimien aina sen viisauden ja ymmärryksen mukaan mikä sillä hetkellä siinä tilanteessa on. Se riittää.
Ylös