Kuntavaalit 2021

Pirjo Raunio

FT, koulutuspäällikkö
Pirkanmaan vaalipiiri, Sastamala

Slogan: Lasten puolesta

Esittely / presentation

Olen koulutukseltani filosofian tohtori ja olen väitellyt työperusteiseen maahanmuuttoon liittyvistä koulutusprosesseista. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen saksan ja englannin kielen opettaja ja tulkki. Toimin koulutuspäällikkönä Satakunnan koulutuskuntayhtymässä ja opintoalallani on noin 50 työntekijää. Työurani aikana olen opettanut lähes jokaisella kouluasteella - alakoulusta yliopistoon. Lasten ja nuorten hyvinvointi onkin sydäntäni lähellä, samoin sivistystoimeen liittyvät kysymykset.

Vapaaehtoistyötä teen lasten parissa: meillä kotona kokoontuu viikoittain lasten toimintakerho, jossa käy kerralla 70-100 lasta (korona on laittanut tosin kerhoa aika ajoin tauolle). Teen vapaaehtoistyötä myös maahanmuuttajien parissa ja toimin Suomen Helluntaikirkon monikulttuurisuustoimikunnan puheenjohtajana. Perheiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää.

Kuluneen vaalikauden olen ollut sekä valtuustossa että hallituksessa ja kaupunginhallituksen edustajana yhteistyötoimikunnassa. Hallitustyöskentely on antanut näköalapaikan sastamalalaiseen päätöksentekoon.
[email protected]
050 558 0995
Ylös