Kuntavaalit 2021: Mika Rintama

Mika Rintama

yo-merkomoni, työtön
Hämeenlinna / Tavastehus, Lammi
Sitoutumaton

Slogan: Lasten ja Lammin puolesta.

Esittely

44-vuotias, kahden lapsen isi. Totaalisen tasa-arvon kannattaja. Ääriajattelu ei sovi minulle. Eikä lapsilleni.

Hämeenlinnan pitäisi panostaa asukkaisiin eikä turhiin ylihinnoiteltuihin asuntoihin. Hämeenlinnan pitäisi kasvaa horisoltaalisesti kohti pitäjiä, eikä rakentaa korkeita taloja vesistön varteen, koska se pienentää lähialueiden arvoa ja samalla juuri rakennettujen talojen arvoa.
Hämeenlinnan pitäisi palata 70-luvun isojen yritysten ajatteluun, jotka ymmärsivät, että (asukas-) työntekijätyytyväisyys tekee paikasta houkuttelevan. Nykyinen yrityspolitiikka ei sovi enää kunnille. Mitä meille on hyötyä, jos onnistutaan houkuttelemaan isoja yrityksiä, jotka maksavat veronsa muualle ja houkuttelevat työntekijöitä muualta. Ne molemmat maksavat veronsa muualle, eikä taaskaan jää rahaa kehittymiselle.

Oma ajatusmaailmani kunnallisesti perustuu myös rahaan, samalla kuin meidän hyvinvointiin. Lasten ja vanhusten hyvinvointi yhdistettynä toimivaan sosiaali- ja terveyspalveluihin takaa onnellisuutta ja liikenteen lisääminen keskustasta ulospäin lisää mahdollisuutta kohtuuhintaiseen uudisrakentamiseen, jolloin saadaan asukkaita, jolloin lisätään hyvinvointia, jolloin...
Ylös