Kuntavaalit 2021: Lotta Pylkkänen

Lotta Pylkkänen

lähihoitaja, koulunkäyntiavustaja
Mikkeli / Sankt Michel, Otava

Slogan: Perinteisten arvojen puolesta, kaikkien parhaaksi.

Esittely

Olen 46-vuotias lähihoitaja Otavasta. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi teini-ikäistä lasta. Lenkkeilen paljon koiramme kanssa ja nautin luonnossa liikkumisesta. Kuulun Mikkelin Vapaaseurakuntaan ja palvelen rakkaassa kotiseurakunnassani mm. lauluryhmässä ja blogitiimissä.

Kasvoin uskovassa perheessä ja isäni on eläkkeellä oleva rovasti, joka toimi reilut 20 vuotta kunnanvaltuutettuna Mikkelissä. Hänen kannustuksestaan ja kutsun saatuani lähdinkin mukaan näihin kuntavaaleihin. Kristilliset arvot ovat aina olleet minulle erittäin tärkeitä ja arvoni pohjautuvatkin Raamattuun ja sen muuttumattomaan Jumalan Sanaan.

Erityisesti lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni, koska työssäni koulunkäyntiavustajana näen, miten he nykypäivänä voivat. Haluaisinkin päästä vaikuttamaan lasten ja nuorten hyvinvointiin niin, että he saisivat terveet ja turvalliset lähtökohdat elämälleen. Kasvatus lähtee arvoista. Maamme kristillistä kulttuuriperintöä ei pidä piilottaa eikä poistaa. Myös yksityisyrittäjien asiat ja heidän asemansa parantamisen koen tärkeänä.
Ylös