Kuntavaalit 2021: Liisa Elo

Liisa Elo

kuvaamataidonopettaja, kuvataiteilija
Helsinki / Helsingfors
[email protected]
050 374 1602

Slogan:

Esittely

Olen Ateneumista valmistunut kuvaamataidonopettaja. Elämässäni ovat olleet rinnakkain kotiäitiys, kuvataiteen opetustyö tuntiopettajana ja kuvataiteilijan työ sekä vaikuttaminen KD-puolueen luottamustehtävissä ja Helsingin Suomi-Israel yhdistyksessä.

Olen papin leski, seitsemän lapsen äiti ja neljäntoista lapsenlapsen nonna. Suuret surut: mieheni ja vanhimman tyttäremme Taivaaseen siirtyminen ovat näyttäneet kuinka kyynelten läpi näkee kirkkaammin.

Muutin viime vuonna 25 Lohjan vuoden jälkeen Helsingin Kuninkaantammeen kuvataiteilijatyttäreni kanssa. Hänellä on Downin Syndroma-vamma.

Helsinki on hieno kaupunki. Olisi suuri ilo saada toimia sen ja sen asukkaiden parhaaksi. Ykköshuolenaiheeni on tuhansien helsinkiläisten kodittomuus!!

Pitkäaikaisin vaikuttajanpaikkani on ollut opetuslautakunta, mutta yhteiskunnallisena vaikuttajana olen kiinnostunut ja valmis perehtymään kaikkiin asioihin kaupungin eri toimialoilla kaupunkilaisia kuunnellen sekä tekemään päätöksiä yhdessä keskustellen kunnioittavassa hengessä.

Kristityn yhteiskuntavastuun toteuttamiseni kiteytän:
Tiedosta. Perehdy. Toimi, sanoin ja teoin. Rukoillen.
Ylös