Kuntavaalit 2021

Nina Alanen

sairaanhoitaja
Pirkanmaan vaalipiiri, Ylöjärvi
Mutala

Slogan: Sydämellä ja lähimmäisenrakkaudella yhteisten asioiden hyväksi

Esittely / presentation

Olen 49-vuotias sairaanhoitaja Ylöjärven Mutalasta ja työskentelen apulaisosastonhoitajana kehitysvammaisten kuntoutusyksikössä. Perheeseeni kuuluvat aviomies, kaksi täysi-ikäistä tytärtä ja kaksi koiraa. Olen paljasjalkainen ylöjärveläinen. Olen Ylöjärven KD:n paikallisosaston puheenjohtaja ja ollut yhden kauden valtuutettuna, sekä perusturvalautakunnan jäsenenä. Toimin myös Ylöjärven seurakunnan kirkkovaltuustossa ja -neuvostossa.

Pidän tärkeänä lasten ja nuorten hyvinvointia edistävien asioiden hoitoa ja tähän liittyen perheiden tukemista erilaisissa elämäntilanteissa, sekä ennaltaehkäisevien palveluiden tarjoamisessa.

Laadukkaan koulutuksen ja varhaiskasvatuksen toteuttaminen on tärkeää, sekä kaikkien työntekijöiden työhyvinvoinnista tulee pitää huolta.

Vanhusten määrä tulee lisääntymään lähivuosien aikana huomattavasti. Heille tulee tarjota inhimillistä tukea ja hoivaa. Palveluiden tulee olla oikea-aikaisia ja riittäviä. Heikommassa asemassa olevien auttaminen on meidän kaikkien velvollisuus.
Paikallista yrittäjyyttä tulee mahdollistaa ja tukea eri keinoin. Vakaa kuntatalous takaa kehityksen ja elinvoimaisuuden.

Pidän teatterista, museoista, luonnossa liikkumisesta, sekä perheen ja ystävien kanssa vietetystä ajasta.
[email protected]
050 541 5425
Ylös